logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een oldtimer, youngtimer of exclusieve auto kopen?

Met de juiste kennis en knowhow gaan wij op zoek naar uw droomauto. Maar eerst een goed gesprek. Daarbij polsen we naar uw wensen om de zoektocht naar uw favoriete wagen te kunnen starten. Wij beschikken over een ruim netwerk en verschillende kanalen om uw droomwagen na te jagen en te realiseren.

Een oldtimer, youngtimer of exclusieve auto kopen als belegging? Een slimme keuze! LBoss CarSelect bekijkt samen met u de zakelijke kant, zodat u zeker bent van een investering die rendeert, vandaag en in de toekomst.

Banner Image 0

Aanpak

  1. Na een grondig intake gesprek via mail, telefoon of in persoon om al uw wensen/ eisen te kennen starten we de zoekopdracht. Dit gesprek is gratis.
  2. U ontvangt een rapportage van wagens die wij voor u geselecteerd hebben op basis van het intake gesprek.
  3. U kiest de wagen die u het meest aanspreekt en wij starten de onderhandeling met de verkopende partij. We stellen vragen en gaan over tot een bezichtiging om de conditie van de wagen vast te stellen.
  4. Na aankoop organiseren wij het transport van de wagen tot bij ons. Hier doen we het nodige om de wagen rijklaar aan u af te leveren. Dit kan gaan van een laatste wasbeurt tot aanpassingen van de wagen zoals tuning, wrappings, PPF, detailing,etc. Bij aankoop buiten België houdt dit ook het importtraject in.
  5. Aflevering bij ons of op locatie.

KOSTEN
Omdat wij eerlijkheid en transparantie belangrijk vinden hebben wij een vaste kost berekend voor het verzorgen van een zoekopdracht. Alle prijzen zijn excl. btw en excl. transport van de wagen. Let wel! Prijzen kunnen afwijken van de standaard bij speciale aanvragen of verzoeken.

  • Zoekopdracht binnen België: Vanaf € 390
  • Zoekopdracht buiten België, binnen de EU: Vanaf € 490
  • Zoekopdracht buiten de EU: Prijs op aanvraag.

Stel uw vraag aan onze adviseur

Contact Man
Lorenzo Bosmans
Adviseur
Telefonisch contact:
Telefoon +32 477 80 84 60

WhatsApp +32 477 80 84 60
Of stuur een e-mail naar:
info@lboss.be
Morgen Internet - Zorgeloos website