logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Op zoek naar een one-off special?

Als u op zoek bent naar een one-off special, dan gaat LBoss CarSelect graag aan de slag. Na een uitgebreid gesprek en de nodige analyses starten wij de opdracht. Hier zijn geen beperkingen. We verzorgen volledige restauraties en herstellen uw auto in de originele staat. Ook up- of backdating kan tot zeer mooie resultaten leiden.

Een one-off special als droomauto is exclusief. U zet er uw liefde voor mooie auto’s mee in de verf, en de technische kant kan u rustig aan onze autoprofessionals overlaten.

Banner Image 0

Customization

Bent u opzoek naar een nieuwe set velgen, een aangepast uitlaatsysteem, een carwrap of antisteenslag laag, verdonkeren van beglazing, meer vermogen door chiptuning, verlagen, inbouwen van racetoebehoren of andere aanpassingen? Bij LBoss CarSelect is alles mogelijk. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek waarin wij u dromen kunnen helpen realiseren.

Service
Een onderhoud of herstelling voor uw auto? Maak een afspraak en wij doen de rest. Wij werken zowel met officiële dealers als met de top specialisten in ons netwerk. Zo kunnen wij u steeds kwaliteit garanderen voor de juiste prijs. LBoss CarSelect gaat voor volledige ontlasting door uw auto persoonlijk af te halen. Na uitvoering van de nodige handelingen wordt uw auto terug bij u afgeleverd.
Dit is de LBoss Service die wij u aanbieden.


Stel uw vraag aan onze adviseur

Contact Man
Serge Bosmans
Adviseur
Telefonisch contact:
Telefoon +32 477 80 84 60

WhatsApp +32 477 80 84 60
Of stuur een e-mail naar:
info@lboss.be
Morgen Internet - Zorgeloos website