logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

OVER ONS

ONS VERHAAL

Uw droomauto verdient onze grootste aandacht. Of u nu op zoek bent naar een oldtimer, youngtimer of exclusieve auto, LBoss CarSelect uit Dilsen brengt alles samen wat er nodig is om droomwagens te kunnen kopen, aanpassen, onderhouden en vervangen. Wij zijn consultants in de autowereld, allround in automotive. Een jong en dynamisch autobedrijf van vader en zoon Serge en Lorenzo Bosmans, gegroeid uit passie en liefde voor mooie wagens.

Content Image 4
Banner Image 0

Full service partner voor uw droomauto

We verzorgen een service op maat en ontlasten onze klanten volledig. Ook de technische kant van de zaak vinden we belangrijk. Doorgedreven expertise van klassiekers, youngtimers en exclusieve auto’s maakt ons uniek. Dankzij kennis, vakmanschap en openheid staan we bij LBoss CarSelect garant voor het leveren van de beste kwaliteit. Samen realiseren we uw droomauto.


  • KENNIS, VAKMANSCHAP & OPENHEID
  • FULL SERVICE PARTNER
  • FAMILIEBEDRIJF SINDS 2017
- meet the team -

ONS FAMILIEBEDRIJF

Gallery Image 0
SERGE BOSMANS

“Als 6-jarige zat ik op de achterbank bij mijn ouders en noemde ik het merk en type van alle auto’s die ik zag. Passie? Vroeger reed er op regelmatige basis een Porsche 930 turbo door onze straat in Maaseik. Die wil ik later ook hebben, klonk het. De drijfveer voor het verder studeren was hierdoor verzekerd. De dromen van een Porschefreak konden werkelijkheid worden. Als ingenieur en reeds meer dan 25 jaar manager van een mechanisch team wil ik de nodige ondersteuning bieden bij LBoss CarSelect.”

Gallery Image 1
LORENZO BOSMANS

“De interesse voor auto’s is er met de paplepel ingegoten. Mijn papa is een groot auto- en Porscheliefhebber. Als kleine jongen zag ik hoe hij klassieke Porsches volledig zelf restaureerde. Op 6-jarige leeftijd stapte ik voor het eerst in een go-kart. Hoe ouder ik werd, hoe sneller deze moest gaan over het internationale FIA-kartingcircuit te Genk. Mijn passie voor exclusieve auto’s en klassiekers groeit nog steeds met de dag. Ik volgde de opleiding automotive business management aan de IVA te Driebergen. De IVA staat bekent om haar relatie met de grootste sector ter wereld: de automotive. Een opleiding die het zakenleven combineert met auto’s was voor mij ideaal. Mijn droom en streefdoel is dan ook om met LBoss CarSelect mijn passie voor auto’s te kunnen delen met alle klanten.”

EERLIJK

Betrouwbaar van begin tot eind

PERSOONLIJK

Persoonlijk ocntact is waar wij van houden

TRANSPARANT

Om misverstanden te voorkomen

ADVISEREND

Wij denken met u mee en helpen u verder

Morgen Internet - Zorgeloos website