logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw daily, oldtimer, youngtimer of exclusieve auto verkopen?

LBoss CarSelect is specialist in de verkoop van premium wagens, klassiekers, youngtimers en exclusieve ‘sport’ wagens. We verzorgen het volledige verkoopproces. Uw auto verkopen voor de juiste prijs? LBoss CarSelect doet het voor u.

Banner Image 0

Aanpak

Na een grondige intake bepalen wij samen met u de vraagprijs. Uw auto zal vervolgens de LBoss Carclean ondergaan en herstellen wij eventuele schades om de auto zo nog aantrekkelijker te maken voor verkoop. Dit doen we in overleg en volledig op maat.

Aansluitend volgt een professionele fotoshoot. Met deze gedetailleerde foto- en filmreportage zetten wij uw auto in de kijker op onze website en creëren we de nodige links voor een goede zichtbaarheid op social media en het internet zowel in het binnen- en buitenland. Geïnteresseerden ontvangen wij bij ons op locatie.

Zo wordt de verkoop van uw oldtimer, youngtimer en exclusieve auto gegarandeerd een succes. Op onze service, technische expertise en flexibiliteit kan u rekenen.

Kosten
U betaalt een vast bedrag van 450 euro voor onze handeling en fotoshoot. Dit bedrag wordt bij de verkoop van de auto verrekend met onze vooraf overeengekomen verkoopcommissie. Zo bieden wij transparantie en eerlijkheid.


Stel uw vraag aan onze adviseur

Contact Man
Lorenzo Bosmans
Adviseur
Telefonisch contact:
Telefoon +32 477 80 84 60

WhatsApp +32 477 80 84 60
Of stuur een e-mail naar:
info@lboss.be
Morgen Internet - Zorgeloos website